pondělí 12. května 2014

O nás

Jsme koedukovaný (pro holky a kluky) oddíl, který se chce věnovat především výchově a práci s dětmi předškolního věku 4–6 let, kteří ještě nenavštěvují základní školu.

Děti povedou velmi zkušení vedoucí, kteří působí v naší organizaci i více než 20 let.

Dále součástí našeho oddílu je několik dospělých, kteří prošli skautingem a dnes mají své děti, které dorůstají do věku vhodného pro skautování a skautští rodičové se snaží skautovat s nimi.


O vaše děti se budou starat tito vedoucí:

Ondřej „Méďa“ Štěpánek – dlouholetý vedoucí v Sedmičce. Ve středisku JAVOR působí více než 20 let jako jeho hospodář.

Lubomír „Panda“ Štancl - V Junáku působí již 17 let, z toho se 13 roků věnuje vedení mladších členů. V současné době v našem středisku působí jako správce klubovny.

Pavla „Prášek“ Pirklová – dlouholetá vedoucí v prvním oddíle a v Junáku je od svých 8 let. Nyní se doma stará o 3 děti (Alex 13let, Viktorka 4 roky a Patricie 2 roky). Ve středisku JAVOR působila dlouhodobě jako pokladní střediska a nyní je v revizní komisi střediska.

Jana "Brouček" Fišerová - bývalá členka 1. oddílu, t.č. mamkou čtyřletého synka Matese a dvojčat

Pavel „Včelda“ Vomáčka – také dlouholetý vedoucí v Sedmičce, který je v Junáku od svých 10 let. Nyní je také hrdý otec dvou dětí (Emička 7 let a Pavlík skoro 4 roky). Působí rovněž jako střediskový vedoucí českotřebovského střediska JAVOR.


A snad přibudou časem i další vedoucí, kteří se přidají k našim řadám.